LÄS MER OM VÅR

Industribemanning

ARBETSSÖKANDE

På Tigerns arbetar vi med bemanning och rekrytering till industri och logistikföretag. Vi söker alltid nya medarbetare med olika kompetenser och erfarenheter. Kolla in dom senaste jobben här. Undrar du hur ansökningsprocessen fungerar, eller vilka möjligheter du har att hitta drömjobbet genom Tigerns? Skicka in ditt CV här så hör vi av oss inom kort.

Vi på Tigerns erbjuder vår personal trygga och schysta villkor. Genom kollektivavtal med LO och medlemskap i Almega. Vi vill att bemanning ska kännas tryggt och säkert för alla involverade parter. Välkommen att hitta ditt nästa jobb genom oss!

FÖRETAGSKONTAKT

Tigerns hjälper företag i Sverige med smarta bemanningslösningar och rätt kompetens. Vi har en bred kunskap och erfarenhet från kompetensförsörjning till industrin. Söker ditt företag förstärkning till teamet är ni välkomna att kontakta oss på Tigerns industribemanning. Vi är specialister på bemanning och rekrytering till industri och logistikföretag. Med över 5000 kontakter i vår kandidatbank kan vi snabbt hjälpa dig att hitta rätt personal till korta eller längre uppdrag. Vår bemanningspersonal underlättar för våra kunder dagligen på arbetsplatser runt om i Sverige. Välkommen att kontakta oss här.

Sök jobb inom motorbranschen

Tigerns industribemanning AB söker bemanningspersonal intresserade av att arbeta inom motorbranschen. Motorindustrin är i ständig expansion, både lokalt och internationellt, där du som anställd har stora utvecklingsmöjligheter. Accelerera din karriär med oss, och skicka in din ansökan redan idag!

Hitta ditt nästa jobb inom byggsektorn

Byggbranschen söker ständigt nya och hungriga arbetare. Det finns idag en stor brist på arbetskraft inom branschen, som består av en rad olika yrken. Anläggare, byggnadsarbetare, maskinoperatör och snickare är bara några exempel på yrken inom byggsektorn. Kontakta oss med din ansökan – så bygger vi framtiden tillsammans!

Arbeta inom logistik

Logistiken är i ständig rörelse, med stora möjligheter att växa i takt med marknadens utveckling. , som kräver kompetent personal för att möta de behov som branschen idag har. Är du intresserad av att arbeta inom logistik? Kontakta oss på Tigerns industribemanning AB så berättar vi mer om dina möjligheter och hur vår bemanning fungerar – eller skicka in din ansökan redan idag!

Tjänster inom industri

Söker du ett bemanningsföretag för tjänster inom industri? Tigerns industribemanning AB är ett bemannings- och rekryteringsföretag som hjälper dig ta fram en lösning utifrån dina specifika behov. Våra duktiga rekryteringskonsulter och vår kvalitetssäkrade rekryteringsprocess är våra garantier för lyckad rekrytering.
Skicka in din ansökan redan idag för fler erbjudanden

Tigerns industribemanning AB

Är stolt medlem i

Behöver du mer information?

Vi hjälper företag med rekrytering och bemanning. Kontakta oss för mer personal.

Kontakta oss