Tigerns Industribemanning hjälper företag med smarta bemanningslösningar och rätt kompetens.

Vi har en bred kunskap och erfarenhet från kompetensförsörjning till industrin

Tigerns vision är att vara en kraftkälla för människor och företag som vill växa. Till oss kan du vända dig när du vill ta nästa steg i karriären eller som företag när du behöver kompetens.

Genom hög kompetens, ett stort engagemang och ett prestigelöst arbetssätt hjälper vi våra kunder att hitta rätt kompetens och person. Vi arbetar med stort engagemang och inspiration för att hjälpa människor till nytt jobb och företag hitta kompetens.

Som jobbsökande ska det vara lätt att hitta en ny anställning. Att matcha rätt person till rätt jobb, vid rätt tidpunkt, det gör vi på Tigerns med både glädje och förståelse för de olika branscherna vi verkar inom.

På Tigerns är vi proaktiva och gör vi saker istället för att prata om det. Vi är transparanta, ansvarsfulla, personliga och prestigelösa. Det är det som ger oss våra kandidater och kunder. Vare sig du söker jobb eller personal ska du känna att vi gör vårt yttersta för att leverera högsta kvalitet i vår rekryteringsprocess och ska det kännas tryggt. Hos oss är det människorna som gör skillnad, för det är med goda relationer vi bygger hela vår verksamhet.

Idag är Tigerns Industribemanning ett växande bemanningsföretag, med huvudkontor i Falkenberg och lokalkontor i Gävle. Tigerns etablerades som bemanningsföretag i december 2019. Tidigare hette vi Tigermarks Montage AB, som specialiserade sig inom montage mot lastbilspåbyggnad.

Tigerns Industribemanning blev grundat av Patrik Tigermark då efterfrågan på personal blev större och det uppstod ett behov av att ombilda företaget till bemanningsföretag.

Kontakta oss