EN KRAFTKÄLLA FÖR MÄNNISKOR OCH FÖRETAG SOM VILL VÄXA

Vad vi gör

Till oss kan du vända dig när du vill ta nästa steg i karriären eller som företag när du behöver bemanna verksamheten. Genom ett starkt team med hög kompetens och ett prestigelöst arbetssätt hjälper vi våra kunder, jobbsökande som företag, att komma vidare.

Som jobbsökande ska det vara enkelt att hitta en ny anställning. Att matcha rätt person med rätt uppdrag, vid rätt tidpunkt är en utmaning, men vi på Tigerns gör det med glädje och engagemang.

Vi jobbar proaktivt och gör saker istället för att bara prata om det. Vi är transparanta, ansvarfulla och personliga i vår kontakt. Ni kan känna er trygga i att vi gör vårt yttersta för att leverera högsta kvalitet. Hos oss är det människor som gör skillnad, för det är med goda relationer vi bygger hela vår verksamhet.

Hur det började

Företaget är sprunget ur Tigermarks Montage AB.

Patrik har arbetat inom industrin i 20 år med allt från svets till el och hydraulik. Han arbetade till en början som inhyrd, men allt eftersom efterfrågan ökade, och mot bakgrund av att Patrik alltid har jobbat med en vilja att tillgodose sina kunders behov, växte tankarna på att skapa ett bemanningsföretag. Han anställde efter kort tid sin första medarbetare med expertis inom bemannings- och rekryteringslösningar i syfte att bredda företagets kompetens. 2019 etablerades Tigerns Industribemanning AB och har på kort tid byggt upp en stark personalstyrka med expertis inom ett flertal olika områden.

LÄS OM NÅGRA AV VÅRA SAMARBETEN

Industriell automation och elinstallation, Varberg

EPW verkar inom industriell automation med inriktning på konstruktion, skåpsbyggnation och installation av styrsystem till maskiner och anläggningar. EPW står för flexibilitet, kreativitet och kundfokus och jobbar främst med att ta fram kundspecifika lösningar inom maskinstyrning och elinstallation. Samarbetet med Tigerns innebär stor hjälp både vid långsiktiga rekryteringar samt vid tillfälliga kompetensbehov vid stora projekt.

”Samarbetet med Patrik Tigermark har varit enkelt och prestigelöst. Patrik har varit lyhörd och presenterat lösningar anpassat efter våra behov.”

– Claes Almgren, VD och ägare

Lastbilspåbyggare, Östervåla

”Patrik Tigermark har varit flexibel och tillmötesgående och mött våra krav och önskemål på ett mycket bra sätt”

– Peter Berggren, Produktionschef

AB Falkenbergs Mekaniska Verkstad

Mekanisk verkstad, Falkenberg

”Vi är supernöjda med allting!”

– Falkenbergs Mekaniska Verkstad

Behöver du mer information?

Kontakta oss