LEDIGA TJÄNSTER

Spontanansökan
Jobb Plats Anställning
CNC operatör för kommande uppdrag Mora Tillsvidare
CNC operatör för uppdrag hos kund Varberg Tillsvidare
Styr-/Automationselektriker Stockholm Tillsvidare
Elektriker Gävle Gävle Tillsvidare
Automations elektriker Göteborg Tillsvidare
Elektriker Falkenberg Tillsvidare
Erfaren industrirörläggare Falkenberg Tillsvidare
Fordonsmontör till kund Malmö Tillsvidare
Robotsvetsare till kund Gävle Tillsvidare
svetsare falkenberg / varberg Falkenberg Visstid
Innesäljare el/automation tjänster Varberg Visstid
Erfaren svarvare Falkenberg Tillsvidare
Elchef till varvet i stockholm Stockholm Tillsvidare

HITTAR DU INTE DET DU SÖKER?

SKICKA IN DITT CV TILL OSS

LADDA UPP DITT CV

ATT ARBETA SOM KONSULT HOS TIGERNS

Det finns många anledningar att välja att arbeta som konsult

Du får till exempel tillgång till mycket variation och nätverksmöjligheter, och din kontakt med olika arbetsplatser ger dig ett mycket konkurrenskraftigt CV. Några stannar i bemanningbranschen några månader på kortare uppdrag eller medan de studerar, andra kan jobba några år och vissa hela sin yrkeskarriär.

Är du en person som trivs med att arbeta i förändring, med varierande arbetsuppgifter och i olika miljöer samt att få möjligheten att utveckla dina yrkeserfarenheter, då är sannolikheten stor att du kommer att trivas hos oss.

Arbetar du hos oss som konsult innebär det att du arbetar för en av våra kunder, men du är anställd av Tigerns. Det betyder att du får möjlighet att prova på många olika arbetsuppgifter på olika företag. Du kommer kunna få ett varierande arbetsliv genom olika typer av uppdrag samtidigt som du har tryggheten genom en och samma arbetsgivare. Många av våra anställda övergår någon gång i anställning hos någon av våra kunder.

Våra medarbetare är vår viktigaste tillgång och det viktigaste för oss är att du trivs och vill vara en del av Tigerns Industribemanning. Tigerns är ett bemanningsföretag som har kollektivavtal. Det innebär att du som anställd har schyssta villkor. Du har kollektivavtalsenligt lön, semester, rätt till sjuklön samt pension och försäkringar.

Kollektivavtal och medlemskap i Almega innebär trygghet för både kunder och medarbetare eftersom det säkerställer att vi är seriösa och uppfyller de höga krav som ställs på branschen. Hos oss är människorna vår viktigaste tillgång.