INFORMATION FÖR DIG SOM SÖKER JOBB

Vad kan vi erbjuda dig

Tigerns Industribemanning har som filosofi att vara länken mellan företagens resursbehov och den arbetssökandes kompetens. Vår uppgift är att på ett så effektivt sätt som möjligt hitta och matcha båda parters önskemål. Det är därför vi kan erbjuda flera olika lösningar för dig som söker nya utmaningar.

  • Rekrytering – Traditionell rekrytering till ett företags utannonserade tjänster. Se annonserna under ”Lediga jobb”.
  • Bemanning – Vi är företagets resurspool och ser till att bemanna uppdragen med rätt kompetens, i rätt tid. Anmäl dig till vår resurspool genom att skicka in ditt CV.
  • Konsultuppdrag – För dig med unik spetskompetens kan vi erbjuda olika typer av konsultuppdrag. Anmäl intresse genom att skicka in ditt CV.

VARFÖR VÄLJA TIGERNS INDUSTRIBEMANNING

Fyra fördelar för dig

  1. Vi jobbar med fördomsfri rekrytering med fokus på din kompetens, potential och ambition
  2. Genom bemmaning stärker du ditt CV med erfarenhet från olika uppdrag
  3. Schysta villkor genom kollektivavtal, semester och pension
  4. Vår fokus på svensk industri bygger på egen erfarenhet från branschen

SÖK REDAN IDAG!

Lediga Tjänster

Jobb Plats Anställning
Projektledare till S.B.S. Steam Boiler Service Varberg Tillsvidare
Elektriker till LM:s Elektriska & Automation AB Halmstad Tillsvidare
Svetsare till Halmstad Halmstad Visstid
Svetsare Falkenberg Visstid

HITTAR DU INTE DET DU SÖKER? VILL DU VARA MED I VÅR RESURSPOOL?

SKICKA IN DITT CV TILL OSS

LADDA UPP DITT CV

DET FINNS MÅNGA ANLEDNINGAR ATT JOBBA GENOM OSS

Att jobba på uppdrag

Är du en person som trivs med att arbeta i förändring och vill utvecklas genom olika arbetsuppgifter och miljöer, då är sannolikheten stor att du kommer att trivas hos oss.

Att jobba på bemannings- eller konsultuppdrag innebär till exempel tillgång till mycket variation och stora nätverksmöjligheter. Din kontakt med olika arbetsplatser och uppdrag ger dig ett konkurrenskraftigt CV och bred yrkeserfarenhet.

Bemanningsuppdrag är också en väg in i arbetslivet för dig som studerar eller som saknar arbetslivserfarenhet. Vi blir bryggan mellan uppdragsgivare och arbetstagare, där uppdragsgivaren får flexibilitet och snabbhet, och ni som arbetstagande får trygghet och ges möjlighet att visa vad ni kan.

Några stannar i bemanningsbranschen några månader på kortare uppdrag, andra jobbar några år och vissa hela sin yrkeskarriär. Många av våra anställda övergår dock någon gång till anställning hos någon av våra uppdragsgivande företag.

Våra medarbetare är vår viktigaste tillgång och det viktigaste för oss är att du trivs och vill vara en del av Tigerns Industribemanning. Samtidigt som du samlar erfarenhet från olika uppdrag och arbetsplatser har du tryggheten genom en och samma arbetsgivare. Tigerns är har kollektivavtal viket innebär att du som anställd har schysta villkor. Du har kollektivavtalsenligt lön, semester, rätt till sjuklön samt pension och försäkringar.

Kollektivavtal och medlemskap i Almega innebär trygghet för både uppdragsgivare och medarbetare eftersom det säkerställer att vi är seriösa och uppfyller de höga krav som ställs på branschen.

Är du en person som trivs med att arbeta i förändring och vill utvecklas genom olika arbetsuppgifter och miljöer, då är sannolikheten stor att du kommer att trivas hos oss.