STARTA DIN NYA KARRIÄR IDAG!

Starta din nya karriär idag!

Tigerns arbetar med kompetensförsörjning och hjälper företag med smarta rekryterings & bemanningslösningar och kompetensförhöjning.

VÄLKOMMEN TILL TIGERNS!

Vi på Tigerns Industribemanning & Rekrytering AB tror på värdet som våra funktioner tillför ditt företag. Tigerns vision är att vara en kraftkälla för människor och företag som vill växa och uppnå sin fulla potential. Till oss kan du vända dig när du vill ta nästa steg i karriären eller som företag när du behöver riktig kompetens.

För Arbetssökande

Hitta ditt drömjobb – Sök bland våra utlysta tjänster, skicka in ditt CV eller läs mer om hur vi jobbar för att just du skall komma vidare i karriären.

För Företag

Hitta er nästa medarbetare – Läs mer om våra tjänster inom bemanning och rekrytering. Vi säkerställer rätt kompetens, i rätt tid för er verksamhet.

Utbildning

Kompetensutveckling för alla branscher. Vi skräddarsyr kurser och utbildningar som är precis rätt för ditt företag. Vi hjälper personer att hitta rätt utbildning!

För arbetssökande

Rekrytering – Som konsult på Tigerns är du värdefull. Hos oss är det din kompetens, motivation och potential som spelar roll. Inget annat – du och din dröm är viktig för oss!

För Företag

Bemanning – Spendera inte din värdefulla tid och resurser med en lång och ibland fruktlös rekryteringsprocess, utan vi på Tigerns ger dig den kandidat du behöver första gången.

Skicka in ditt CV

Vänta inte med att starta din nya karriär! Skicka in ditt CV till vår CV-bank så hjälper vi dig nå ditt drömjobb!

Möt vårt TEAM

Har du några frågor eller undrar över något? Varmt välkommen att kontakta oss via telefon eller e-mail så ser vi till att du får rätt hjälp så snabbt som möjligt.

Patrik Tigermark

VD
Falkenberg
076-009 20 77

Anna Severinsson

Ekonomi/Administration
Falkenberg
070-394 72 88

Daniel Ermebrant

IT-ansvarig
Gävle
076-310 27 59

Sofie Klanga

Marknadsområdeschef
Hälsingland
070-721 12 67

Våra samarbetspartners

FUAB logo
Almega logo
IF Metall logo
Elektrikerna logo
ProfileBear logo
Elektrikerna logo
Electro Pro West logo